Ja us podeu inscriure al nou curs formatiu d’Instagram

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 13:15

El curs és gratuït i es durà a terme els dies 1 i 3 de juny, de 14 a 16.30 hores de manera telemàtica. Està dirigit a comerciants i emprenedors així com a persones amb interès per millorar els seus coneixements d’Instagram. Per participar-hi només cal inscriure’s prèviament.

El servei municipal de Dinamització econòmica reprèn, de manera online, els cursos dirigits a comerciants i emprenedors. Així, el dilluns 1 i el dimecres 3 de juny, de 14 a 16.30 hores, es realitzarà el curs anomenat “Com fer fotos i vídeos a Instagram”. L’objectiu de la formació és aprendre trucs i eines per poder arribar a disposar d’un mur atractiu. Es donaran a conèixer com son les fotografies que triomfen a internet així com algunes eines per fer i editar vídeos.

La formació, impartida per Mònica Urrútia, té una durada de 5 hores i es realitzarà a través de Zoom (els participants rebran un enllaç a través del qual es podran connectar a la sessió).

Per tal que es pugui dur a terme la formació, que està subvencionada per la Diputació de Barcelona, caldrà la inscripció prèvia d’un mínim de 15 persones. És per això que es demana que les persones interessades realitzin la inscripció prèvia trucant al 938463990 o bé enviant un correu a l’adreça eelhombre@canovelles.cat

  • Formadora: Mònica Urrútia
  • Dilluns 1 i dimecres 3 de juny de 14 a 16.30h
  • Durada: 5 hores
  • Formació Online (via Zoom)
Darrera actualització: 20.05.2020 | 13:45