Ja s’han il·luminat els passos de vianants de la ronda Nord

Divendres, 30 de setembre de 2022 a les 14:35

Aquesta setmana s’han posat en marxa els nous fanals de la ronda Nord que permeten il·luminar correctament els passos de vianants d’aquesta via. L’objectiu principal d’aquesta actuació, que es va iniciar durant el mes d’agost, és millorar la seguretat a la zona. 

Al mes d’agost es van iniciar els treballs per il·luminar correctament els passos de vianants de la ronda Nord. I durant aquest mes de setembre, un cop l’empresa ha disposat del material encarregat, s’han instal·lat els nous fanals, que projecten una llum més clara,  adeqüen els nivells d'il·luminació a les necessitats visuals durant les hores nocturnes, i milloren l’estalvi i l’eficiència energètica. Tot, amb l’objectiu final de millorar la seguretat.

Únicament resta instal·lar els fanals solars que il·luminaran els passos de vianants més propers al passeig de la ribera. Segons la previsió, s’espera rebre el material i poder fer la instal·lació aquest mes d’octubre. 

Els treballs per tal d’il·luminar correctament els passos de vianants de la Ronda Nord pel seu pas per Canovelles, en el tram comprès entre la C-17 i el passeig de la Ribera, tenen un cost de 113.632 euros i són executats per l’empresa SECE, Sociedad Española de Construcciones Eléctricas, SA.

 

 

 

Darrera actualització: 30.09.2022 | 14:37