Ja s’ha reobert el bosc de Ca la Tona

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 15:20

Després de més de tres mesos tancat a causa de la crisi sanitària de la covid-19, aquest dimecres, i coincidint amb l’inici del mes de juliol, s’ha reobert el bosc de Ca la Tona. A més, també es podrà fer ús dels nous tobogans d’acer inoxidable. El bosc de Ca la Tona restarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a diumenge, de 7.30 a 21.30 hores.

A inicis del mes de juny, l’Ajuntament de Canovelles va instal·lar dos tobogans al bosc de Ca la Tona amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de jocs infantils a un espai verd molt utilitzat pels veïns del municipi. Així, el bosc de ca la Tona reobre amb dos tobogans d’acer inoxidable aptes per a majors de 3 anys: un de 50 centímetres d’amplada i un altre de 100. Ambdues estructures inclouen una plataforma en forma de torre i una rampa de fusta de robínia per poder escalar el desnivell que ofereix el mateix terreny.

Cal recordar que és important respectar les mesures de seguretat i prevenció establertes i que els adults acompanyants son els responsables que els infants les compleixin. També cal respectar els torns de joc, ser responsables i mantenir l’espai i els elements de joc en bon estat. És important:

  • Evitar aglomeracions.
  • Mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres.
  • Assegurar que els infants es renten les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic abans d’entrar i en sortir del parc.

Recordem també que els adults acompanyants i els infants a partir de 6 anys han de portar mascareta.

 

Darrera actualització: 01.07.2020 | 15:12

Imatges

Tobogans bosc ca la tona