Ja podeu veure el vídeo de la Festa Major 2018

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 10:00

Dissabte dia 13 es va realitzar, a Can Carrencà, la presentació de la Festa Major 2019. Un acte que també va servir per projectar el vídeo amb els millors moments de la Festa Major 2018, un moment molt esperat pels assistents.

Enguany les entitats encarregades de repassar la programació han estat la Colla de Diables de Canovelles, que està d’aniversari, i Eclipsad@s, un col·lectiu de nova creació. Eclipsad@s, va néixer fa pocs mesos de la mà de dues joves canovellines formades en violència de gènere amb el propòsit de sensibilitzar la lluita feminista al municipi i aconseguir un protocol de violències al carrer. Pel que fa als Diables, la colla està de doble celebració. D'una banda, commemoren els 30 anys de l'entitat, i, de l'altra, els 25 de la Ciril·la, la seva dragona de foc. Per celebrar les efemèrides, la colla, a més a més de la desena d'actes habituals que fa durant la Festa Major, ha preparat un espectacle de pirotècnica inèdit, la Cremada Diabòlica.

A continuació, tothom va poder gaudir del vídeo de la Festa Major 2018, un treball realitzat per Alejandro Moral, on es poden veure alguns dels millors moments de l’edició de l’any passat així com a molts dels protagonistes que viuen i fan possible la Festa Major.

La festa de presentació va donar pas a l’Engreska’t a la freska, un acte organitzat en col·laboració amb el col·lectiu jove Dskarao’s (TUT) que va comptar amb música dels anys 80 i 90  a càrrec dels DJ José Resina i Joan Reche.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 10:57