Ja podeu sol·licitar cita per ser atesos a l’OAC de manera online

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 09:30

Ja podeu demanar cita per ser atesos a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a través d’aquest enllaç. El nou espai permet a l’usuari sol·licitar una cita en qualsevol moment del dia i indicar el tipus de tràmit que vol realitzar.

L’aplicació permet sol·licitar una cita per a realitzar tràmits d’atenció general, com presentar una instància, sol·licitar el carnet de bus verd o demanar la targeta de la deixalleria. A més, també es pot demanar hora per fer tràmits en relació amb animals domèstics, cementiri, padró d’habitants, medi ambient o urbanisme.

Per demanar la cita només cal inserir el nom del tràmit o buscar-lo al menú de l’oficina de l’OAC i seleccionar el dia i hora que més convingui. Per últim, caldrà introduir les dades personals del sol·licitant.

Un cop adjudicada la cita es demana puntualitat, ja que passats 10 minuts de l’hora concertada, aquesta caducarà. De la mateixa manera, es prega a les persones sol·licitant que anul·lin la cita en cas que no puguin assistir-hi.

Cal destacar que des de l’esclat de la pandèmia de la covid-19, per ser atès a l’OAC és necessari demanar cita. Actualment es pot sol·licitar trucant al 93 846 45 55 o clicant aquí.

Ubicació i horari de l’OAC

L’OAC és al carrer de Sant Jordi, 46. L’horari d’atenció a la ciutadania és els dilluns, dimecres i divendres, de 8.15 a 14 hores, i els dimarts i dijous, de 8.15 a 18 hores.

No obstant això, amb motiu del període de vacances de Nadal, del 27 de desembre al 7 de gener (ambdós inclosos), l’oficina atendrà de dilluns a divendres en horari de 8.15 a 14 hores, a excepció del 6 de gener, que restarà tancada.  

 

Darrera actualització: 21.12.2021 | 09:38