Ja podeu proposar candidats de Canovelles al premi TalentJoveVO 2023

Divendres, 8 de març de 2024 a les 09:30

Si coneixeu alguna persona menor de 25 anys que destaqui en qualsevol tipus de sector o activitat, proposeu-la! Ho podeu fer, fins al 22 de març, a través del procés participatiu publicat a la Plataforma 311.

Es poden proposar joves de menys de 25 anys a 31 de desembre de 2023, i sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...). Només cal indicar el nom, l’edat i els mèrits.

El premi TalentJoveVO 2023

El premi, impulsat pel Consell Comarcal, vol distingir els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de donar visibilitat una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora motivar els joves amb un reconeixement merescut.

Ja s'han aprovat les bases i la convocatòria de la V edició corresponent a l’any 2023. L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposen un candidat/a o màxim 2 del municipi. Els ajuntaments poden presentar les seves candidatures al Consell Comarcal abans del 10 d’abril.

A Canovelles, tothom que ho desitgi pot proposar candidats/es a través del procés participatiu publicat a la Plataforma 311 i fins al 22 de març. Un cop rebudes les propostes, un jurat format per tècnics/ques municipals i regidors/es del consistori seleccionaran els candidats/es de Canovelles que s’enviaran al Consell Comarcal.

Darrera actualització: 08.03.2024 | 09:46