Ja han començat els tallers culturals a Can Palots

Dimecres, 6 d'octubre de 2021 a les 15:00

Prop de 150 persones comencen, al llarg d’aquesta setmana, els tallers culturals que enguany ofereix l’equipament de Can Palots. Encara hi ha places per algunes propostes en concret. Per tant, les persones interessades a participar poden demanar més informació a l’equipament de Can Palots, presencialment o trucant al 93 846 80 54 de dilluns a dijous de 16 a 21 h i divendres de 16 a 19 h.

Per a aquest curs 2021-2022 s’han ofert un total d’onze propostes vinculades a diferents disciplines artístiques, com la música, les arts escèniques o les manualitats. Així, aquesta setmana comencen els tallers de ceràmica manual, de torn, de puntes de coixí, de dibuix i pintura, de ganxet i de restauració de mobles. També s’inicia el taller de txikung terapèutic i taitxí. I en l’àmbit musical, comencen els tres cursos de guitarra. Únicament queda pendent que s’iniciï el curs intensiu de clown, que es durà a terme el 13 i 20 de novembre. 

Tots els cursos, que s’allargaran fins a mitjans de maig, es realitzen a Can Palots, a excepció dels tallers que necessiten un material tècnic específic com són els tallers de ceràmica i torn, que es fan a l’antic Centre Cultural on hi ha el forn, i el taller de restauració de mobles, que es fa a l’Aula Tecnològica on hi ha tot el material de fusteria necessari.

Encara us podeu apuntar a dibuix, guitarra i puntes de coixí

Pel que fa a les places disponibles, encara hi ha possibilitat d’inscriure’s als cursos de dibuix, als tallers de guitarra clàssica i guitarra flamenca, i a puntes de coixí. També hi ha places per al curs intensiu de clown del mes de novembre. A més, queda alguna plaça lliure per al taller de torn i per al de txikung terapèutic i taitxí. 

Podeu consultar tota la informació sobre els tallers aquí. Per a més informació i inscripcions cal que us poseu en contacte amb Can Palots presencialment o trucant al 93 846 80 54 en l’horari d’obertura de l’equipament: de dilluns a dijous de 16 a 21 h i divendres de 16 a 19 h.

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 11:03