Ja està en marxa l’Espai Festa Major amb tot el que necessites per gaudir de la gresca

Dilluns, 20 de juliol de 2020 a les 12:00

L’Espai Festa Major torna a obrir les portes al Centre Cultural. La botiga romandrà oberta des d’aquest dilluns fins al divendres, 24 de juliol, de 18 h a 21 h del vespre. L’espai acull, d’una banda, el punt d’informació i d’inscripcions a les activitats de la Festa Major, i, de l’altra, la venda de productes de marxandatge relacionats amb la gresca.

Així, s’hi pot adquirir des de les tradicionals samarretes, els gots reutilitzables o les bosses i motxilles dels Cans i les Ovelles —personalitzades amb la imatge d’enguany—, fins a novetats com ara les mascaretes amb els colors de la festa que han elaborat el grup de cosidores de Canovelles i els clauers fets amb impressora 3D del col·lectiu covidmakers.cat.

Enguany al punt de trobada també es distribueixen les safates per celebrar la Tapa Solidària des de casa. Els lots contenen articles de Festa Major per cuinar-la, com ara una copa de cava amb el logotip dels Cans i les Ovelles, així com aliments cedits per l’establiment CoAliment. Com és habitual, els beneficis de la venda, així com totes les aportacions extres, es lliuraran a l’entitat social Betesda, encarregada de gestionar el Banc dels Aliments.

L’Espai Festa Major també és el lloc on cal dirigir-se per inscriure's al concurs de guarniment de balcons, façanes i aparadors, que se celebrarà del 23 al 27 de juliol. A banda de la inscripció, que és gratuïta, els participants poden comprar materials (banderes i banderetes) per decorar els espais. Les inscripcions per participar al circuit d’orientació que organitza el Servei de Promoció Econòmica, que tindrà lloc dissabte 25, també s’han de fer —en grups de màxim 6 persones— al Centre Cultural.

 

Llistat de productes

- Samarretes Festa Major 2020 (6 €)

- Samarretes genèriques (8 €)

- Samarretes Outlet (1 €)

- Bloc del Seguici de Canovelles (2 €)

- Joc de Canovelles (8 €)

- Copes (3 €)

- Mascaretes (4,5 €)

- Claueres (1 €)

- Banderetes (5 €)

- Serrells (5 €)

- Banderes de balcó (3 €)

- Bosses i motxilles (3 €)

- Ventalls (1 €)

- Mocadors (3 €)

- Polseres (0,50 €)

- Gots (0,50 €) 


 

Darrera actualització: 22.07.2020 | 13:10