Ja es poden demanar els ajuts de transport destinat a persones amb discapacitat intel·lectual per al curs 2020-2021

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 15:00

L'Ajuntament obre la convocatòria per a sol·licitar un ajut econòmic per a persones amb discapacitat intel·lectual que hagin d’utilitzar el transport públic per realitzar activitats en centres especialitzats per al curs 2020-2021. El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 10 d’agost.

La convocatòria està destinada a fomentar la mobilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual empadronades a Canovelles. Es poden consultar les bases per conèixer la resta de requisits per a poder beneficiar-se d'aquest ajut aquí.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies a comptar des de la data de publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

La  tramitació de la sol·licitud es realitzarà per via telemàtica a través de la seu electrònica de  l’Ajuntament de Canovelles (a Catàleg de tràmits > Subvencions > Sol·licitud ajuts per al transport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual Curs 2020-2021).

Per a la realització de tràmits electrònics serà necessari disposar d’un certificat digital admès a la seu electrònica (DNIe, idCat Mòbil, Cl@ve...).

 

 

Darrera actualització: 20.07.2021 | 11:30