Exposició Actuem amb energia

Dimarts, 2 d'octubre de 2018 a les 13:00

Del 8 al 26 d’octubre al Teatre Auditori de Can Palots exposició interactiva sobre energia i canvi climàtic. Am el suport de la Diputació de Barcelona..Visites concertades per als instituts.  

L’exposició “Actuem amb energia” forma part d’un programa impulsat des del departament d’urbanisme i el servei  d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Canovelles i amb el suport de la Diputació de Barcelona, dins de la campanya de sensibilització i divulgació en temes mediambientals.

L'exposició  mostra com, a partir d'un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d'aquest procés; els efectes del nostre consum; què és el canvi climàtic i quines conseqüències té; com es pot veure influenciat per l'estalvi i l'ús eficient de l'energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

Es tracta d’una exposició de gran format  dirigida al públic  general i col·lectius interessats, i molt especialment al Públic escolar (Educació secundària obligatòria i post obligatòria i nivells equivalents), mitjançant La Guia d'Activitats i Serveis per a l'Educació que esdevé un instrument metodològic anual que inclou l’oferta educativa que des dels diversos departaments i serveis municipals s’ofereix als centres educatius de titularitat pública de Canovelles.

Els objectius de l’exposició Actuem amb energia pretén que les persones que la visitin aprenguin de forma rigorosa i científica, però a la vegada amena, els conceptes clau en relació amb l’energia i el canvi climàtic. L'exposició consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya.

 

 

 

 

Darrera actualització: 02.10.2018 | 13:04

Imatges

foto exposició