Es reobre la deixalleria de Canovelles

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 13:15

A partir d’aquest dimarts 12 de setembre, la deixalleria de Canovelles, situada al carrer de la Indústria número 100, torna a estar oberta al públic en el seu horari habitual. Després de l’actuació realitzada a les instal·lacions, la deixalleria és ara un espai més segur, accessible i còmode tant pels usuaris com per als treballadors.

L’horari d’obertura de l’equipament és el següent:

  • Dimarts de 16 a 19 hores
  • De dimecres a divendres de 9.30 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores
  • Dissabte de 9 a 15 hores
  • Diumenge de 9 a 14.30 hores

Què es pot dur a la deixalleria?

Cal tenir en compte els lliuraments a les deixalleries no poden consistir en materials dels quals hi hagi servei de recollida al carrer, tret dels voluminosos. Per tant, es poden portar olis, pneumàtics, residus elèctrics i electrònics, dissolvents, pintures, vernissos, mobles, matalassos o electrodomèstics de línia blanca, entre d’altres.

Bonificacions de fins al 20% en el rebut de les escombraries

A Canovelles, aquelles persones que facin ús de la deixalleria 6 vegades a l’any, gaudiran d’un 10% de bonificació. Si visiten la deixalleria 7 cops a l’any, la bonificació serà del 15%. I en cas de fer-ne ús 8 vegades o més, obtindran un 20% de bonificació.

Inauguració de les instal·lacions

Després de la reforma realitzada durant les últimes setmanes, el proper dimarts 19 de setembre a les 16 hores es realitzarà la inauguració oficial de les noves instal·lacions. Cal destacar que, l’actuació ha consistit en la construcció d’una plataforma accessible que permet que abocar les deixalles directament a l’interior dels contenidors.

 

Darrera actualització: 12.09.2023 | 13:13