Entrada gratuïta a les piscines d’estiu pels majors de 65 anys

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 09:00

Amb motiu de l'onada de calor, els majors de 65 anys podran gaudir d’accés gratuït a les piscines d’estiu del Complex Esportiu Municipal Thalassa. L’entrada serà lliure des d’aquest dijous dia 27 i fins dissabte 29 de juny, sempre tenint en compte el límit d’aforament d’aquest espai.

La previsió meteorològica per a aquest dijous indica que s’assoliran temperatures màximes de 35 graus mentre que divendres aquestes podran superar els 39 graus. Cal recordar que el col·lectiu de la gent gran és un dels que més pateix els efectes de la calor severa. Infants i persones grans no tenen sensació de set encara que s’estiguin deshidratant, és per això que cal que beguin aigua sovint i que no surtin a les hores de més sol.   

Aquest és el segon any consecutiu que el consistori aposta per oferir l’accés lliure a les persones majors de 65 anys amb motiu de la onada de calor. Recordem també que, durant tota la temporada d’estiu, els menors de 5 anys que vagin acompanyats d’un adult també tenen accés gratuït a les piscines exteriors.

Darrera actualització: 27.06.2019 | 10:05