En marxa la campanya Només un Sí és un Sí

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 09:00

Aquesta Festa Major no tolerarem cap violència ni discriminació, i les actituds masclistes, LGTBIQfòbiques i racistes seran especialment rebutjades. La col·laboració de totes les persones és primordial per fer de la festa un espai segur. Per això us animem a acudir al Punt Lila o a l’espai de la Creu Roja i avisar-nos de qualsevol acte violent o discriminatori.

Què és un Punt Lila?

És un espai on pots recórrer si vols informar-te o has patit o presenciat algun tipus d'agressió, verbal o física. Podrem acompanyar-te, donar-te suport i activar els mecanismes de seguretat de la festa si fos necessari.

On serà el Punt Lila?

El Punt Lila, que estarà gestionat pel col·lectiu Eclipsad@s, serà present al llarg de tota la Festa Major. Concretament:

  • Dijous 18: a la Rua de Carnaval, de manera itinerant i fins al parc de la Pau.
  • Divendres 19: a la Nit flamenca, a Can Carrencà; al Concert de Rock de l’OMC, al parc de la Pau (carpa fixa); al Ball de nit amb l’orquestra la Pirata, a la plaça de la Joventut; i a la Cercavila de Nit, de manera itinerant.
  • Dissabte 20: a la Nit a Tope, al parc de la Pau; a la House Party a la plaça Margarida Xirgu (carpa fixa); al Ball de nit amb la Banda del Drac i Tributo al Último, a la plaça de la Joventut.
  • Diumenge 21: Ball de nit amb l’orquestra Marinada, a la plaça de la Joventut; a la Cercavila Nocturna, de manera itinerant; al Concert Harikiri, al parc de la Pau (carpa fixa)
  • Dilluns 22: al No acabis la festa sense Gresca, a la plaça de la Joventut

On no hi hagi carpa fixa, el Punt Lila hi serà de manera itinerant.

Res justifica una agressió: ni l’alcohol, ni les drogues, ni portar un vestit curt! Cap situació és atenuant per tenir conductes agressives, ofensives o abusives.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 10:03