En marxa el casal d’agost de Canovelles

Dimarts, 10 d'agost de 2021 a les 10:00

Des del dia 2 i fins al 31 d’agost una seixantena d’infants participen al casal d’agost de Canovelles, un projecte que organitza REIR en col·laboració amb la Fundació Probitas i l’Ajuntament de Canovelles.

L’escola Joan Miró acull la setena edició del casal d’agost de Canovelles, un projecte que assegura el benestar nutricional i emocional als prop de 60 infants i joves d’entre 3 i 16 anys que aquest 2021 participen de la iniciativa.

El casal d’agost garanteix un esmorzar i un dinar equilibrat i, d’altra banda, fomenta hàbits saludables com la pràctica de l’exercici físic, menjar fruita i verdura, o rentar-se les dents després de cada àpat. Es tracta d’un projecte socioeducatiu que, a més, potencia espais de participació i comunicació on es treballen valors i actituds al voltant del respecte, la cooperació, la solidaritat i el treball en equip.

Els infants i joves que formen part del casal realitzen diverses activitats al llarg del mati  acompanyats d’un equip d’educadors multidisciplinars entre els que s’inclouen integradors socials, educadors socials, directora de lleure i psicòlegs.

Aquest projecte, que du a terme l’entitat REIR i que compta amb el suport econòmic de la Fundació Probitas com a part del programa RAI (Reforç d’Alimentació Infantil), pretén cobrir l’escassa oferta de casals infantils durant el mes d’agost.

Darrera actualització: 03.08.2021 | 20:37