Els programes socioeducatius de juliol arriben a la seva recta final

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 09:00

Aquesta setmana finalitzen els dos programes socioeducatius destinats a famílies amb infants de 0 a 6 anys i a joves de l’ESO, que la fundació Save The Children ha realitzat durant el mes de juliol.

Aquestes propostes estivals, que s’han estructurat en dues quinzenes diferents, han aplegat més de 40 persones (el que equival a unes setze famílies) i 34 joves a cada quinzena.

Durant els matins s’ha desenvolupat el programa destinat a famílies amb infants de 0 a 6 anys, que mitjançant diverses activitats de lleure té l’objectiu d’acompanyar les famílies en la criança dels seus fills i promoure pautes positives i respectuoses pel correcte desenvolupament dels infants.

D’altra banda, durant les tardes, s’ha realitzat el programa dirigit a joves de 1r a 4rt d’ESO, on es dona continuïtat a activitats que ja es desenvolupen al llarg de l’any, relacionades amb l’oci saludable, les competències curriculars i les competències de digitalització, tot potenciant el lleure i les activitats d’aigua.  

Així, durant aquest mes de juliol famílies i joves han tingut l’oportunitat de realitzar diverses sortides i gaudir de l’estiu. Concretament s’han fet jocs d’aigua, activitats diàries i sortides a la platja o al Tibidabo.

Les activitats que Save the Children desenvolupa a Canovelles, en coordinació i col·laboració amb l’Ajuntament, es reprendran el mes d’octubre.

Darrera actualització: 22.07.2021 | 08:51