Els més petits, protagonistes de la Festa Major

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 10:00

Un any més, la festa de Canovelles compta amb una programació dissenyada perquè grans, joves i menuts puguin gaudir del seu moment, tot combinant activitats obertes a tots els públics amb d’altres dirigides a una franja d’edat concreta. Però enguany, si hi ha uns protagonistes, aquests són indiscutiblement els infants.

I és que s’ha potenciat la programació infantil, que suma espectacles respecte els anys anteriors. D’aquesta manera, a banda dels actes tradicionals com el correfoc infantil (divendres 23 de juliol a les 21 h) i els Jocs Gegants amb La Xarranca (dissabte 24, d’11 h a 14 h, i de 17 h a 20 h, al pati de l’Escola Congost), o de la festa de cloenda dels Casals d’Estiu amenitzada per la companyia Més Tumacat (divendres 23 a les 11 h, al pati de l’Escola Congost), la canalla podrà gaudir de tres espectacles de circ familiars.

Circ a dojo!

Les acrobàcies, el joc malabar, l’humor i la màgia ompliran el pati de l’Escola Congost en tres ocasions diferents. La primera, divendres 23 de juliol a les 21 h, serà amb la companyia argentina arrelada a Montblanc Baires Bozzà i la seva producció Bozzà!, un espectacle de carrer en què es fusionen disciplines de circ, el tango, el teatre i l’humor. Diumenge 25, a partir de les 19 h, serà el torn de la proposta de circ i pallasso Fili Busters, de la companyia Passabarret, en què el duet funambulista Mortelo&Manzani posarà «en perill» el seu físic en un evident homenatge als temeraris de tota la vida. Per últim, dilluns 26 a les 19 h, aterrarà a Canovelles Antipasti, un divertit restaurant italià amb dos cuiners molt especials. Malabarisme amb verdures, equilibris amb piles de pizzes, màgia amb menjar...i molt d’humor i música italiana!

Darrera actualització: 21.07.2021 | 09:45