Els comerços de Canovelles podran obrir el 14 de maig, festa local de l’Ascensió

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 09:00

Els comerços i establiments que ho desitgin podran obrir les seves portes el divendres 14 de maig, festa local amb motiu de l’Ascensió. El calendari de festius amb obertura autoritzada també inclou el 4 de juliol, l’1 i el 28 de novembre i cinc dies del mes de desembre.

L’Ajuntament de Canovelles va sol·licitar substituir el dia 10 de gener, festiu autoritzat per a l’obertura d’establiments, pel dia 14 de maig, que cau en divendres i que és el festiu local amb motiu de l’Ascensió. També s’incorpora al calendari el 5 i el 12 de desembre, que cauen en diumenge, i que donen el tret de sortida al pont de la Immaculada Concepció i les compres del Nadal.

Cal destacar que el 10 de gener, inicialment festiu autoritzat per a l’obertura d’establiments, va coincidir amb un període en què els comerços de productes no essencials es van veure obligats a tancar per motius sanitaris. És per això que l’Ajuntament de Canovelles, així com altres consistoris de Catalunya, han sol·licitat la substitució per una altra data.

Així doncs, pel que fa a la resta de l’any, els festius amb obertura autoritzada a Canovelles per aquest 2021 són els següents:

  • 3 de gener
  • 14 de maig
  • 4 de juliol
  • 1 i 28 de novembre
  • 5, 6, 8, 12 i 19 de desembre

Si voleu consultar la normativa que regula els horaris comercials i totes les seves excepcions, ho podeu fer aquí.

 

Darrera actualització: 03.05.2021 | 13:25