Els alumnes de tercer de les escoles de Canovelles visiten l’Ajuntament

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 12:15

Aquest dijous, 16 de gener, a les 10 hores ha tingut lloc la primera de les visites emmarcades dins l’activitat anomenada Visquem l’Ajuntament, una proposta adreçada als alumnes de 3r curs d’educació primària que consisteix en una visita a l’Ajuntament de Canovelles i, concretament, a la sala de plens Ma. Lluïsa Prat. Aquí, l’alcalde de Canovelles els explica el funcionament del consistori i l’alumnat aporta la seva visió sobre el municipi.

Els alumnes de l’escola Els Quatre Vents han estat els primers a visitar l’Ajuntament. I, durant les següents setmanes, també passaran pel consistori els alumnes de tercer de les escoles Congost, Joan Miró i Jacint Verdaguer. Cal destacar que, posteriorment a la visita a l’Ajuntament, l’alcalde visitarà els alumnes a l’escola en una sessió de retorn on podran rebre resposta dels temes tractats durant la primera trobada. Aquesta sessió també servirà per mantenir una reunió amb l’equip directiu del centre i dinar al menjador del centre educatiu per conèixer de primera mà els menús escolars.

L’objectiu d’aquesta activitat, que forma part de la guia d’activitats i serveis que ofereix el consistori, és que l’alumnat conegui l’Ajuntament, el seu funcionament i les decisions que es poden prendre. També serveix per treballar les nocions de responsabilitat en l’exercici de drets i deures com a ciutadans.

Com a novetat, enguany també s’ha programat la visita dels alumnes dels cursos de català, que es realitzaran el dilluns 9 març a les 9.30 hores i el dimecres 11 de març a les 15.30 hores.

 

Darrera actualització: 16.01.2020 | 11:52

Imatges

Visita Escola Els Quatre Vents