Els alumnes de 1r d‘ESO comencen l’any amb hàbits saludables

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 14:25

Aquest divendres, Can Palots ha acollit la jornada d’hàbits saludables que organitza el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles i que té per objectiu conscienciar als més joves sobre la importància per a la salut de fer activitat física i mantenir una dieta equilibrada.

Enguany, la jornada ha comptat amb la participació de prop de 150 alumnes de 1r d’ESO dels instituts Domus d’Olivet i Bellulla.

La matinal ha inclòs diverses activitats: diferents tallers sobre nocions bàsiques d’alimentació saludable, taller de descans i relaxació, taller de salut i esport, o una sessió pràctica d’activitat física i hidratació, entre altres.

La proposta referma la tasca realitzada al llarg dels últims anys per difondre entre els més joves la importància per a la salut de la pràctica freqüent d’activitat física i d’una alimentació correcta i equilibrada. L’objectiu és conscienciar-los que la salut és un aspecte molt important i que ells mateixos poden fer molt per mantenir-se sans i evitar el desenvolupament de malalties.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 14:25