El SOC ja ha obert les inscripcions per a treballar a la campanya agrària 2020

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 12:10

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert les inscripcions per a treballar a la campanya agrària 2020. Així aquelles persones interessades i que compleixin amb els requisits es poden inscriure i passaran a formar part de les borses de treball que serviran per cobrir contractacions. A més, les empreses que necessitin personal per treballar de temporers en la campanya agrària d’aquest any, poden adreçar la seva oferta a les adreces de correu electrònic, d'acord amb la seva ubicació.

Enguany poden treballar a la campanya agrària 2020:

  • Persones que es trobin en situació d’atur o de cessament de l’activitat. (Les persones estrangeres de tercers països -no comunitàries-han de tenir una autorització per treballar).
  • Persones treballadores que tinguin el seu contracte temporalment suspès com a conseqüència del tancament temporal de l’activitat.
  • Les persones estrangeres amb un permís de treball que finalitzi entre el 14 de març de 2020 i el 30 de juny del 2020.
  • Les persones estrangeres joves de països de fora de la UE, que es trobin en situació regular i tinguin entre 18 i 21 anys.

A més, cal tenir en compte que degut a la situació actual, enguany les persones interessades podran treballar a la campanya agrària de Catalunya, sempre i quan el seu domicili es trobi pròxim als indrets on s’hagi de realitzar aquesta feina, i puguin dormir a casa teva.

Trobareu més informació als documents adjunts i als enllaços que trobareu a la part dreta de la pantalla.

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon de la tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Canovelles, el 670 26 64 49.

 

 

Darrera actualització: 27.04.2020 | 12:10