El número de desempat per a les preinscripcions a l’escola bressol municipal Marta Mata és el 40

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 19:05

Aquest dijous s’ha realitzat el sorteig del número que, en cas d’empat, determinarà l’ordre d’inscripció a l’escola bressol municipal Marta Mata. Així el número resultant és el 40.

Segons indica la resolució del Departament d’Educació, per calcular el número de desempat cal extreure 5 xifres, que en el cas de Canovelles han format el número 83.597. A continuació, es divideix aquesta xifra entre el nombre de sol·licituds realitzades, sent el residu més 1 el resultat del sorteig. A Canovelles, el resultat d’aquesta operació ha estat el número 40. A partir d’aquest número l’ordenació es fa en sentit ascendent.

L’escola bressol municipal Marta Mata disposa de places suficients per poder donar resposta a totes les preinscripcions realitzades per al curs 2020-2021. No obstant això, des del consistori s’ha decidit realitzar el sorteig per determinar un ordre just en cas d’empat si les condicions canvien.

La situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la seva evolució fa que els protocols i les mesures de seguretat establertes per als centres educatius canviïn constantment, adaptant-se a la realitat. Així, i amb previsió que les ratios puguin canviar o que s’hagin d’utilitzar instal·lacions alternatives, com l’edifici de l’antiga escola bressol Sant Jordi, el consistori ha decidit dur a terme el sorteig que pugui establir un ordre objectiu per a les famílies inscrites.

Número de desempat i llistes definitives a escoles i instituts

D’altra banda, aquest dimarts s’han donat a conèixer el número per determinar l’ordre de les sol·licituds en cas d’empat al segon cicle de l’educació infantil, primària i secundària obligatòria. El número és el 33.386.

A més, aquest dijous també s’han publicat les llistes definitives amb les sol·licituds ordenades segons els criteris de prioritat, la puntuació definitiva i el número de desempat.

Podeu consultar tota la informació aquí.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 19:07