El mercat de Canovelles recupera part del seu espai habitual

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 10:15

A partir del proper diumenge el mercat de Canovelles ocuparà el tram del passeig de la Ribera més proper al nucli urbà del municipi, recuperant així part de l’espai on tradicionalment se celebrava el mercat. Pel que fa al nombre de parades, el mercat continua comptant amb el 100% de les parades d’alimentació i el 50% de les parades no alimentàries.

A partir del proper diumenge 20 de desembre, el mercat de Canovelles començarà a la cruïlla del passeig de la Ribera amb el carrer de Sant Jordi. D’aquesta manera, el mercat recupera part de l’espai que ocupava tradicionalment, tot i que se segueix evitant la ubicació de parades dins la trama urbana del municipi, situant-se únicament al passeig de la Ribera.

Pel que fa a l’aforament, el mercat continuarà celebrant-se amb la totalitat de les parades d’alimentació i el 50% de les parades no alimentàries. D’altra banda, segueixen vigents les mesures adoptades per tal de preservar la seguretat i evitar la propagació de la covid-19. Hi haurà control d’accés, l’espai quedarà delimitat i amb un aforament màxim del 30%. L’horari d’accés al mercat serà de 8 a 13.30 hores, i caldrà seguir les mesures de prevenció ja conegudes: 

  • L’ús de mascareta serà obligatori a partir dels 6 anys.
  • L’ús de guants serà obligatori per als venedors i per aquells clients que manipulin productes no envasats.
  • No hi podran haver productes de prova.
  • Estarà prohibit menjar i/o fumar dins el recinte del mercat. 

Cal destacar que l’Ajuntament de Canovelles ha consensuat les mesures adoptades amb els representants de diferents associacions de marxants. A més, treballa de manera conjunta per a la futura recuperació total de l’activitat dins el mercat.

Darrera actualització: 17.12.2020 | 10:19