El mercat de Canovelles recupera la resta de parades

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 14:40

A partir del 28 de juny, el mercat de Canovelles comptarà amb la totalitat de les parades que hi havia abans del confinament. Durant aquest últim mes, el consistori ha anat recuperant l’activitat al mercat de manera progressiva i ara, a mesura que es van flexibilitzant les mesures, s’apel·la a la responsabilitat dels assistents, que hauran de porta mascareta en tot moment i seguir les indicacions dels informadors.

El proper diumenge el mercat de Canovelles incorporarà aquelles parades que encara no havien reprès la seva activitat a causa de la covid-19. Així, el mercat recupera la normalitat, extremant les mesures de precaució per tal d’evitar possibles contagis. Els visitants hauran de portar mascareta de manera obligatòria, mantenir la distància de seguretat i extremar la higiene de mans. Seran els comerciants els qui serveixin els productes, no es podrà fer autoservei, i se segueix recomanant realitzar els pagaments amb targeta sempre que sigui possible. 

Tot i que es flexibilitzen les mesures i ja no hi haurà control d’accés, totes les parades seguiran al passeig de la Ribera, i no als carrers interiors del municipi, tal com es feia abans de la crisi sanitària. Concretament el mercat s’ubicarà en el tram del passeig que va del carrer de Ramon Llull fins al carrer de Carles Buhigas. Es tallarà la circulació i  hi haurà informadors que recordaran constantment les mesures que cal mantenir per tal de garantir la seguretat de les persones.

Horari del mercat

Pel que fa a l’horari del mercat, el d’alimentació estarà obert de 8 a 14 hores, mentre que el de productes no alimentaris obrirà de 9 a 14 hores. L’horari preferent per a majors de 65 anys serà des de l’obertura i fins a les 10 del matí.  

Recomanacions per a la ciutadania

Els visitants hauran de complir amb les següents mesures de seguretat:

  • Cal respectar la distància de 1,5 metres entre persones.
  • Cal tapar-se la boca i el nas amb mascareta
  • No tocar els productes a la venda. No fer autoservei. Serà el venedor qui servirà els productes
  • Aplicar-se gel hidroalcohòlic, a l’entrada i a la sortida del mercat, encara que es porti guants.
  • Realitzar els pagaments, sempre que sigui possible, amb targeta o mitjans Telemàtics.

A més, restarà prohibit entrar en patinet o bicicleta al mercat i fumar o menjar dins la zona de mercat.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 14:36