El km 13 de La Mitja dedicat a José Manuel Rodríguez

Dilluns, 7 de gener de 2019 a les 18:00

El canovellí José Manuel Rodríguez, referent de l'atletisme al nostre municipi, rebrà l'honor de portar el seu nom al km 13 de La Mitja.

La Mitja Marató continua amb la tradició de batejar un quilòmetre amb el nom d'una persona singular i el número 13 estarà dedicat a José Manuel Rodríguez, molt vinculat a la prova després de liderar grups i preparar a molts atletes, des de fa temporades, per a aquesta cursa.

L'entrenador del Club d'Atletisme de Canovelles, tot i haver patit un problema al cor que el va allunyar de la pràctica esportiva a les curses, no solament no s'ha desvinculat de l'atletisme, sinó que ha aconseguit viure la seva passió amb la preparació física i mental de nombrosos corredors que han passat per les seves mans. 

El proper dimecres, 9 de gener, es farà la dedicatòria a José Manuel, justament en el tram de la prova que passa per la Urbanització Els Gorchs de Les Franqueses del Vallès. A l'acte, hi assistiran Emilio Cordero, Alcalde de Canovelles; Francesc Colomé, Alcalde de Les Franqueses; Meritxell Budó, Alcaldessa de La Garriga, Josep Mayoral, Alcalde de Granollers i Toni Cornellas i Joan Villuendas de l'AE La Mitja.

Darrera actualització: 07.01.2019 | 18:02