El Consell d’Infants escull les ordres del rei Carnestoltes

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 09:45

Aquest 2023, els encarregats d’ajudar el rei Carnestoltes han estat els membres del Consell d’Infants. L’òrgan de participació en representació dels infants de Canovelles, ha escollit les normes que regiran la indumentària del 13 a 17 de febrer.

La primera edició del Ple Boig, una sessió plenària del Consell d’Infants, ha començat a quarts de sis de la tarda amb els consells i les conselleres ben guarnits. A continuació, s’han assegut al lloc que normalment ocupen els càrrecs electes de Canovelles i han iniciat el debat.

Ja fa anys que els alumnes de 6è de les escoles de primària fan propostes i, després, representants de les diferents escoles trien les normes que regiran el carnaval. Però enguany, i aprofitant la recent creació del Consell d’Infants de Canovelles, són els integrants d’aquest òrgan els encarregats de definir les ordres del rei Carnestoltes en representació de tots els infants de Canovelles.

Després del Ple Boig, els membres del Consell d’Infants han tingut l’oportunitat de veure en primícia la remodelació de l’Ajuntament de Canovelles, que està pràcticament finalitzada. Ho han fet acompanyat de la regidora d’Infància i Joventut, Flor Sánchez; la regidora de Cultura, Yolanda Sánchez; i l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero.

Aquesta iniciativa pretén fer partícips de la tradició i la cultura del municipi als infants i als joves de Canovelles, així com acostar-los els valors democràtics i de presa de decisions.

Les ordres del rei Carnestoltes

Les ordres es faran públiques uns dies abans de la setmana de Carnaval per tal que tota la ciutadania, no només la comunitat educativa, pugui preparar la indumentària que caldrà portar la setmana del 13 al 17 de febrer.

Darrera actualització: 14.06.2023 | 10:21