El Consell d’Infants escull les ordres del Carnaval 2024

Dimecres, 17 de gener de 2024 a les 09:30

Els membres del Consell d'Infants, l'òrgan de participació en representació dels infants de Canovelles, ha escollit les normes del Carnaval, que regiran la indumentària del 5 al 9 de febrer.

Per segon any consecutiu, la sala de plens M. Lluïsa Prat ha acollit el Ple Boig, la sessió del Consell d'Infants que té per objectiu escollir les ordres que dictarà el rei Carnestoltes. La sessió ha començat a quarts de sis de la tarda i ha fet que tant els consellers i conselleres com els regidors i regidores de l'Ajuntament es veiessin en l'obligació d'assistir-hi ben guarnits.

Ja fa molts anys que l'alumnat de 6è de les escoles de primària participen de forma activa en l'organització del Carnaval. Però des de fa dos anys que els membres del Consell d'Infants, en representació de tots els nens i nenes de Canovelles, ajuden el rei Carnestoltes a definir les ordres del Carnaval.

Aquesta iniciativa pretén fer partícips de la tradició i la cultura del municipi als infants i als joves de Canovelles, així com acostar-los els valors democràtics i de presa de decisions.

La sessió ha estat presidida per la regidora d'Infància i Joventut, Flor Sánchez; el regidor de Bon govern, transparència i atenció a la ciutadania, Alejandro Moral; i l'alcalde de Canovelles, Emilio Cordero.

Les ordres del rei Carnestoltes

Les ordres es faran públiques uns dies abans de la setmana de Carnaval per tal que tota la ciutadania, no només la comunitat educativa, pugui preparar la indumentària que caldrà portar la setmana del 5 al 9 de febrer.

 

Darrera actualització: 07.03.2024 | 10:20