El Bisbe de les Culleres i el Coronel, nous personatges del Carnaval de Canovelles

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 10:00

Aquest 2020 s’incorporen al Carnaval de Canovelles el Bisbe de les Culleres i el Coronel, dos personatges que sortiran al carrer durant la rua infantil. La programació també inclou el ball de gitanes de la Comissió de Sant Antoni Abat, el show anomenat Talentontes, la rua de carnaval i el ball de disfresses.

A Canovelles la programació de Carnaval, que s’allargarà del 16 al 22 de febrer, tindrà el seu punt d’inici amb la Mascarada, el ball de gitanes de la Comissió de Sant Antoni Abat que tindrà lloc el 16 de febrer a partir de les 12 hores a la plaça de la Joventut. D’aquesta manera es dóna el tret de sortida a l’època més esbojarrada de l’any!

El 21 de febrer, a partir de les 10.30 hores, tindrà lloc la rua infantil, acte en què hi participen les quatre escoles de primària del municipi, l’escola bressol Marta Mata i l’espai familiar El Racó. Cal destacar que enguany la rua infantil presenta algunes novetats: el punt de trobada serà al carrer de Barcelona, davant de Can Palots; s’incorporaran personatges nous, i es realitzarà la coronació dels reis Carnestoltes de les escoles. Així, el Bisbe de les Culleres i el Coronel seran els encarregats de guiar aquest passeig pels carrers de Canovelles, que acabarà a la plaça de Margarida Xirgu amb la coronació dels reis Carnestoltes. Durant l’acte, els nens i nenes representants de cadascuna de les escoles presentaran, mitjançant un versot, el rei Carnestoltes del seu centre educatiu.

El mateix divendres 21 de febrer, però a les 18 hores i a El Local, es realitzarà el talent show anomenat Talentontes, una activitat de karaoke on els participants podran demostrar les seves aptituds artístiques.

Els actes centrals del Carnaval es realitzaran el 22 de febrer. A les 18 hores tindrà lloc la concentració de les comparses participants i, a les 18.30 hores, es donarà inici a la rua que passarà pel carrer Diagonal i carrer de la Riera fins a arribar altra vegada al pavelló Tagamanent, espai on es realitzarà el lliurament de premis i el ball de disfresses. El jurat entregarà el premi a la millor comparsa, a la millor coreografia i a la millor carrossa. A més, aquest 2020 i com a novetat, l’associació Comerç Actiu premiarà a la comparsa més divertida. La Banda Neon i el DJ Josenaguer seran els encarregats de posar el ritme a la nit de dissabte. Per últim, cal destacar que, des de les 22 hores i fins al final de l’acte, hi haurà un Punt Lila gestionat per l’associació Cúrcuma al pavelló Tagamanent.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 09:58