El Bar del Camp de Futbol i el Bar Portobello guanyen la VII Ruta de Tapes de Canovelles

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 10:30

La tapa “Mogote en salsa” del Bar Camp de Futbol s’ha endut el guardó que atorga el jurat popular que ha participat a la VII Ruta de Tapes de Canovelles. Mentre que “El Burrito” del Bar Portobello ha estat la tapa guanyadora del premi Conxi Bertran, el premi que atorga el jurat professional i que es considera la millor proposta comercial.

Els guardons, que s’han lliurat en el marc de la 1a Festa de la Tapa de Canovelles, han servit per reconèixer la feina i l’esforç de tots els establiments participants a la Ruta de Tapes, una iniciativa que enguany arribava a la setena edició i que té l’objectiu de donar a conèixer els bars i restaurants de Canovelles, potenciant els actius del municipi.

La ruta d’enguany, que es va realitzar del 10 al 20 d’octubre, ha comptat amb la participació de prop d’una desena d’establiments: Bar Camp de Futbol, Cafeteria Molina, Bocactoria, Bar Restaurant El Templo, + Ke Tapas, Mesón Canovelles, Bar Portobello, Snack Bar Tetuán i Bar Tabares. I, segons l’organització, durant aquest període s’han servit més de 5.200 pinxos.

L’acte de lliurament dels premis, que ha estat amenitzat amb música i un petit piscolabis, ha comptat amb la presència de representants de l’organització, l’Associació Comerç Actiu Canovelles i la Cooperativa Cítric, de la regidora de Dinamització Ocupacional i Promoció Econòmica, Laura Santano, i de l’Alcalde de Canovelles, Emilio Cordero.

 

 

Darrera actualització: 27.11.2019 | 10:32

Imatges

Participants a la Ruta de Tapes Discursos