El Baena, de Canovelles, guanya el Joc de Cartes

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 11:00

El restaurant canovellí s’ha fet amb el títol del millor esmorzar de forquilla en guanyar el Joc de Cartes, de TV3, d’aquest dimecres a la nit. Competia amb el restaurant Sis Quartos, de Sant Feliu de Codines; el Gran Olla, de Granollers; i El Nou Desmai, d’Aiguafreda.

El restaurant de Canovelles ha obtingut una puntuació de 7,8 punts, amb 7,7 punts de la resta de concursants del programa i 8,2 punts del cuiner i presentador Marc Ribas. La segona posició ha estat pel restaurant Sis Quartos, amb 7 punts, i al tercer i quart lloc s’ha produït un empat, tant el Gran Olla com El Nou Desmai han obtingut un 6,9.

El Baena, situat a l’avinguda de Canovelles, és un establiment històric a Canovelles. Va obrir l’any 1962 i actualment està dirigit pel Miquel Vila, xef, i la Dolors Guillén, qui forma part de la tercera generació que regenta l’establiment. La proposta del restaurant canovellí va obtenir elogis tant per part dels concursants com pel cuiner Marc Ribas, qui durant la valoració final va descriure el xef com “un mag que fa màgia a un escenari que no és el que sembla”.

Durant el programa, que va ser gravat a finals de juny, es van poder veure diferents espais de la comarca així com el Teatre Auditori Can Palots, on es va gravar el veredicte final.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 11:02