El 8 de juny comencen les tasques per reasfaltar el carrer de Sant Jordi

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 12:05

El proper dilluns 8 de juny, i sempre que les condicions meteorològiques així ho permetin,  s’iniciaran les tasques per reasfaltar el tram del carrer de Sant Jordi que va de la cruïlla amb el carrer de la Unió i fins a la cruïlla amb el carrer de la Indústria. Les obres s’allargaran fins al 10 de juny i consistiran en el fresat, asfaltat i pintura de la via. Les actuacions comportaran la prohibició d’estacionament de vehicles, restriccions al trànsit i guals.

Durant el passat mes de novembre es va dur a terme la construcció de tres cruïlles elevades així com les tasques d’asfaltat en aquesta via. L’objectiu principal era millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants, i reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen.

Malauradament el nou asfalt ha comportat alguns problemes i, ara, l’empresa adjudicatària de les tasques refarà el treball sense cap cost addicional per al consistori.

Afectacions al trànsit durant l’actuació

Les actuacions al carrer de Sant Jordi comportaran la prohibició d’aparcament des del dilluns dia 8 a les 8.00 hores fins a la finalització de les obres. De la mateixa manera, la circulació de vehicles també es veurà restringida. Mentre es desenvolupin les obres s’anirà tallant, de manera successiva, la circulació als carrers laterals. A més, de les 8.00 hores a les 19.00 hores no es podran fer servir els guals privats. No obstant això, durant la nit els carrers restaran oberts al trànsit.

Pel que fa al transport públic, no hi haurà afectació, atès que la parada de la plaça Europa corresponent a la L3 roman tancada des del decret d’estat d’alarma per la covid-19.

Darrera actualització: 05.06.2020 | 12:05