El 17 de maig s’obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2022-2023

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 12:30

El període per presentar les sol·licituds restarà obert del 17 de maig al 15 de juny. Per fer-ho cal descarregar el document adjunt, omplir-lo i demanar cita prèvia als Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles per fer el tràmit.

L’objectiu d’aquest ajut és garantir el dret a l’educació als alumnes matriculats en centres educatius públics que es trobin en una situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, i que no li correspongui la gratuïtat del servei de menjador.

Poden sol·licitar els ajuts de menjador els pares, mares, tutors legals o la persona encarregada de la guarda i protecció d’infants o adolescents escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics de Catalunya que comptin amb servei de menjador.

S’atorguen ajuts del 70% o el 100% sobre 6,33 €/dia, que és l’import màxim establert pel Departament d’Educació pel curs 2022-2023. I el percentatge d’ajut atorgat s’estableix en funció dels ingressos de la unitat familiar, i tenint en compte criteris socials i familiars.

Com fer la sol·licitud

Per demanar l’ajut de menjador cal omplir la sol·licitud que trobareu als documents adjunts i presentar-la a l’edifici de Serveis Socials de Canovelles (al carrer Pi, núm.19, 2n pis) amb cita prèvia. Per demanar-la, cal enviar un correu a ssocials@canovelles.cat

Llegiu atentament la informació que trobareu al fulletó informatiu i a la sol·licitud adjunta.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 12:29