Durant el Nadal, nova edició del curs de monitor/a de lleure

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 16:00

Ja s’han obert les inscripcions al curs de monitors de lleure que es dura a terme a El Local durant el període nadalenc i els caps de setmana del mes de desembre. La formació, que té un cost de 235 €, serà impartida per l’escola Efa i permetrà als alumnes obtenir el carnet oficial de monitor/a de la Generalitat de Catalunya.

El curs combina la formació presencial, un total de 100 hores, i la formació online, de 25 hores. A més, el programa inclou un total de 25 hores per elaborar la memòria de pràctiques i 160 hores de pràctiques.  

La formació està dirigida a majors de 18 anys i capacita els alumnes per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Un cop superat el curs i aprovada la memòria de pràctiques, l’alumne obtindrà el títol de monitor/a oficial de la Generalitat de Catalunya.

La inscripció es pot realitzar en línia aquí. Per a més informació podeu contactar amb El Local, obert de dilluns a divendres de 17 a 20 hores (Tel.: 93 846 59 40).

 

Darrera actualització: 19.10.2022 | 16:03

Imatges