Durant el mes de juliol, instal·lacions esportives obertes!

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 11:40

A partir de l’1 de juliol, i de dilluns a diumenge de 17 a 21 hores, els joves de Canovelles podran fer ús del patí de l’escola Congost i de la Pista Polivalent. La iniciativa, que compta amb la figura d’un dinamitzador esportiu, pretén oferir espais per jugar de manera lliure.

El programa “Instal·lacions esportives obertes” agafa el relleu als “Patis Oberts”, que es va posar en marxa el febrer del 2020 i que es va veure aturat per la pandèmia de la covid-19. Ara, es posa a disposició dels joves el pati de l’escola Congost i la Pista Polivalent. Durant el mes de juliol aquests espais restaran oberts durant tota la setmana, de dilluns a diumenge i de 17 a 21 hores, i comptaran amb la figura d’un dinamitzador esportiu així com amb el suport dels tècnics del Servei d’Activitats Esportives (SAE) de Canovelles.

Cal destacar que, de manera puntual i quan la Pista Polivalent i el pati de l’escola Congost estiguin ocupats alhora, també es posarà a disposició dels joves el pati de l’escola Joan Miró.

Amb aquest projecte es pretén donar resposta a la necessitat dels infants i joves del municipi per disposar d’un espai per al temps lliure, saludable i segur, on poder jugar sense pertorbar la resta de persones que fan ús de parcs i places. De la mateixa manera, es vol propiciar la bona convivència i el respecte tant a les persones com a l’espai de joc.

Per accedir a l’espai, el primer dia que accedeixin a les instal·lacions obertes, els joves hauran de portar algun document que acrediti que viuen a Canovelles. Per la seva part, els menors de 12 anys, cal que hi accedeixin acompanyats d’un adult.

La iniciativa pretén tenir continuïtat al llarg del temps. Així, està previst que les instal·lacions segueixin obertes durant la resta de l’any, tot i que amb algunes modificacions horàries. A partir de l’agost, els espais estaran oberts els divendres, dissabtes i diumenges; mentre que a partir de la tardor l’activitat es concentrarà durant el cap de setmana.

Darrera actualització: 29.06.2021 | 11:28