Dos dies de diversió en família a la nova pista polivalent

Dissabte, 26 de desembre de 2020 a les 10:00

Enguany no es podrà dur a terme el tradicional Parc Infantil de Nadal. No obstant això, les famílies podran gaudir de dos dies de jocs i activitats per treure-li el suc a les vacances escolars.

Dilluns 28 i dimarts 29, la nova pista polivalent, situada al passeig de Mercè Rodoreda, acollirà els tradicionals jocs gegants, que inclouen tant jocs individuals com col·lectius d’enginy, d’habilitat, de punteria, de precisió, etc. A més, el dilluns 28 de desembre, també hi haurà un trenet infantil. Les activitats tindran lloc en horari de matí (d’11 h a 13 h) i de tarda (de 15 h a 18 h), i estan destinades a infants de 3 a 12 anys que hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Per accedir al recinte, les famílies hauran de tenir en compte i complir les mesures de seguretat per evitar el risc de contagi: rentar-se les mans amb freqüència, guardar distàncies amb les altres famílies i utilitzar mascareta. A més, caldrà registrar-se abans d’entrar al recinte, per poder disposar d’un llistat de persones assistents en cas de detectar un cas positiu.   

Taller d’arts urbanes per a infants

D’altra banda, les entitats 4 de 4 i EuroCinjudesco organitzen un taller de break dance, grafits, rap i DJ per a infants de 6 a 14 anys diumenge, 27 de desembre. L’activitat també es farà a la nova pista polivalent del passeig de Mercè Rodoreda d’11 h a 14 h i de 14 h a 18 h.

 

 

Darrera actualització: 22.12.2020 | 15:32