Diverteix-te sense parar al Parc de Nadal!

Dimarts, 27 de desembre de 2022 a les 09:00

La Pista Polivalent acollirà de nou, els dies 29 i 30 de desembre, el Parc de Nadal, l’espai lúdic gratuït del Servei d’Infància i Joventut. Cada dia, d’11 h a 13 h, i de 15 h a 18 h, tots els infants que tinguin ganes de passar-s’ho bé podran acostar-s’hi i gaudir de jocs de gran format, tallers i espectacles familiars.

Enguany, el parc comptarà amb l'inflable Girasalta (salt d’obstacles giratori), llits elàstics, un brau mecànic, un ‘boti-boti’ per als més menuts, així com jocs que ens traslladaran a l’Oest americà. A més, hi haurà tallers d’ornaments personals i de maquillatge de fantasia.

Pel que fa als espectacles, dijous, 29 de desembre, la protagonista serà la màgia (18 h). L’endemà, divendres dia 30, els convidats seran els músics de la Coloraines Band amb un concert amb molt de ritme (18 h), ple de jocs i sorpreses. El colofó de la festa de cloenda el posarà, a les 19 h, la colla infantil de Diables de Canovelles amb un petit correfoc.

Espai ‘Mames i Papes’

Com cada any, les famílies que acompanyin els menuts podran passar l’estona a l’espai ‘Mames i Papes’ i prendre un cafè, llegir una revista, participar d'algun taller o relaxar-se mentre la canalla esprem l’energia al parc.

Darrera actualització: 14.12.2022 | 13:46