Dilluns 4, dimecres 6 i divendres 8 de maig es tornen a repartir mascaretes infantils al Centre Cultural

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 13:10

Aquesta setmana es tornen a repartir mascaretes infantils confeccionades pel grup de cosidores voluntàries al Centre Cultural. Els dies de repartiment son dilluns, dimecres i divendres (dia 4, 6 i 8 de maig), de 16 a 18 hores. Per recollir les mascaretes cal complir amb les mesures de seguretat i higiene ja conegudes.

Tal com ja s’havia anunciat, les mascaretes son totalment gratuïtes i per tal de recollir-les només podrà venir un adult de la família. A més, cal portar DNI o qualsevol altre document que acrediti que la persona viu a Canovelles.

Els dies 4, 6 i 8 seran els últims tres dies de repartiment. Després, i en cas que quedin mascaretes infantils ja confeccionades, aquestes es repartiran per alguns establiments del municipi, principalment aquells destinats a productes infantils.

El repartiment de mascaretes en xifres

Durant els tres dies de repartiment de la setmana passada, es van lliurar més de 800 mascaretes, de les prop de 3.000 que s’estan confeccionant. Una xifra similar al nombre de nens i nenes que hi ha a Canovelles.

D’altra banda, cal destacar que s’han recollit prop de 200 euros en donatius tant de persones a títol individual com de comerços del municipi que han volgut aportar, com la botiga Locuras. Amb aquests diners, les cosidores tenen previst comprar material per poder confeccionar més mascaretes per a la població adulta.

Darrera actualització: 04.05.2020 | 13:14