De l’1 al 8 d’octubre, activitats per celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 12:00

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canovelles, amb col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha organitzat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que es celebra l’1 d’octubre.

Els actes s’iniciaran el mateix dimarts 1 d’octubre a les 10.00 hores al Teatre-Auditori de Can Palots, on el Dr. Germà Morlans, cap de la Unitat de cures pal·liatives de l’Hospital de Granollers, realitzarà una xerrada sobre l’acompanyament al final de la vida.

Dimecres 2 d’octubre a les 10.00 hores i al Teatre-Auditori de Can Palots es posarà en marxa el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

El cicle d’activitats es tancarà el dimarts 8 d’octubre, també a les 10.00 hores i al Teatre-Auditori de Can Palots amb la xerrada sobre els drets de les persones grans  i els instruments jurídics per a poder protegir-se. Una sessió que anirà a càrrec de Jordi Muñoz, president de la Comissió dels drets de les persones grans del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 11:52