Davant la previsió de pluja Sant Jordi se celebrarà a la Pista Polivalent

Divendres, 22 d'abril de 2022 a les 12:00

La jornada per celebrar la Diada de Sant Jordi, prevista inicialment a la plaça de la Joventut, finalment es farà a la Pista Polivalent. Allà hi haurà activitats durant tot el dia, parades de llibres i roses, mostres de cultura popular i un espai destinat als autors locals. D’altra banda, s’ajorna l’activitat Trapèzzia CarranK.

De 10 h a 20 h, a la Pista Polivalent hi haurà parades amb flors i llibres tant dels comerços com de les entitats canovellines. Hi participaran les llibreries PaperIdea i La Ela, i les floristeries Sáez i Blume. A més, l’Associació Consciencia’t posarà una parada solidària per a recaptar donatius destinats a la campanya de nutrició infantil de l’ONG Metges Sense Fronteres.

També durant tot el dia, el grup del Taller de Ràdio d’El Local dinamitzarà des de la seva parada la diada amb entrevistes i sorpreses, i a la carpa institucional s’hi faran les jornades del Club d’Estratègia i Simulació W&W.

De 10 a 13.30 hores, els autors locals tindran l’oportunitat de presentar els seus llibres a l’espai radiofònic així com signar exemplars a l’espai reservat a tocar de les llibreries. Concretament, hi participaran Yolanda Gutiérrez, Elordi García, Irene López, Jesús Gasco i Paco Monja.

A més, també s’han programat actuacions i exhibicions d’entitats. Així, a les 11 h, la Coral Rosa de Bardissa oferirà una cantada de Caramelles, i a les 18 h, la companyia de teatre MOMA explicarà el conte La història de la Momo i la persecució del Temps. Com ja és tradició, la festa acabarà a les 19 h amb la Mostra de Cultura Tradicional amb ball de bastons, ball de Gegants i la cremada de Diables i Bèsties de foc, a càrrec de Colla de Bastoneres de la Comissió Sant Antoni Abat, la Colla de Diables i la Colla Gegantera de Canovelles.

I com a novetat, cal destacar la celebració de la primera edició de la Fira de Dibuix i Pintura d’ACAP.

S’ajorna el Sant Jordi Jove a Can Carrencà

Davant la previsió de pluja, l’activitat Trapèzzia CarranK, organitzada per l’Assemblea Jove Kndurgent s’ajorna. La proposta, que inclou un espectacle de circ i un vermut musical, es realitzarà més endavant, segurament cap a la tardor.

 

 

Darrera actualització: 22.04.2022 | 11:51