Cròniques de la Festa Major 2021. Dia 3

Diumenge, 25 de juliol de 2021 a les 09:50

Gemma Duran, periodista de Canovelles i vinculada a diverses entitats del municipi, és la relatora de la Festa Major 2021. Podeu seguir els seus textos a través de la pàgina web de l’Ajuntament, del compte d’Instagram i també de la pàgina de Facebook! A continuació teniu la primera, referent al dissabte 24 de juliol.

Dia 3. De veure’ns

Si d’una cosa tenim ganes és de veure’ns. De veure’ns sense limitacions i amb una copa a la mà, de veure’ns els somriures, les cares completes i no dubtar entre colze o mà: abraçar-nos.

La nova i flamant pista Polivalent és l’escenari per excel·lència aquesta Festa Major. Un espai a l’aire lliure, ampli i amb moltes possibilitats. Ahir vam poder viure una tarda molt completa! Actes culturals a l’agenda com feia mesos que no n’hi havia, tot i que adaptat a la ‘nova’ ‘normal’ normalitat.

Ahir vaig ser tota la tarda amb el col·lectiu Intoxicades: un grup de nois i noies que es troben, es reuneixen i decideixen fer Festa. Ja fa un grapat d’anys que coneixem les Intoxicades per la seva tradicional Tómbola Solidària: música actual, espectacle i regals solidaris: què més es pot demanar? El bon rotllo està assegurat! Any rere any es trenquen el cap per poder oferir una programació diferent, actual i fresca a tot aquell qui vulgui passar una bona estona.

Amb això i el que hem pogut fer, l’aspecte cultural està més o menys saciat, però també tenim ganes de veure’ns ballar. A la darrera hora, unes acolorides punxa discos ens han fer recordar temes dels 2000, i unes torres de llums de colors i unes cegadores ho acabaven d’amanir per convertir la pista Polivalent de Canovelles en una pista de ball i fer que aixequéssim els culs, per uns breus moments, de la cadira. Quina alegria haver pogut viure-ho i anar al llit adonant-te que ni recordava que ho trobàvem tant a faltar.

Un cop més vull aprofitar aquest espai privilegiat per recordar la importància de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i fer un bon ús del seny per poder passar-ho bé avui i cada dia de la Festa Major. Cuidem-nos!

Darrera actualització: 25.07.2021 | 09:53