Continuen les formacions gratuïtes per a comerciants

Dimarts, 9 de març de 2021 a les 10:00

El proper curs, que es realitzarà el 20 i 22 d’abril de 14 a 16 hores, girarà entorn el certificat digital, la signatura electrònica i la facturació electrònica.

El Servei de Dinamització Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament manté el cicle de formacions gratuïtes de dinamització comercial per als establiments de Canovelles tot i la pandèmia.

El proper curs programat és Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l’empresa, que tindrà lloc els dies 20 i 22 d’abril, de 14 h a 16 h, amb modalitat en línia. En aquest taller, els comerços aprendran a familiaritzar-se amb els tres sistemes que les Administracions Públiques posen a l’abast de les empreses per realitzar tràmits en línia amb plenes garanties jurídiques.

La primera jornada posarà el focus al certificat digital i a la signatura electrònica (què són, com s’utilitzen i quines aplicacions tenen), mentre que la segona se centrarà en la factura electrònica (què és, quins formats admet, quines plataformes de facturació existeixen i què és la digitalització certificada de factures).

El curs, impartit per Núria Gil, de la consultoria Akuaba SL, està patrocinat per la Diputació de Barcelona.

Per inscriure-s’hi, cal trucar al telèfon del Servei de Dinamització Econòmica i Ocupació (93 846 39 90), enviar un correu a dinamitzacomerc@canovelles.cat o enviar un WhatsApp al 671 62 49 38.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 16:02