Continua en marxa el programa Referent d’Ocupació Juvenil, d’assessorament laboral i formatiu per a joves

Dimarts, 2 de febrer de 2021 a les 10:45

Durant aquest 2021, l’Ajuntament de Canovelles dona continuïtat al programa Referent d’Ocupació Juvenil, que ofereix orientació acadèmica i laboral a joves d’entre 16 i 29 anys. Podeu contactar amb el servei, que és gratuït, a través del telèfon 93 840 21 35 i 673 525 476, mitjançant l’Instagram @rojcanovelles o enviant un correu a ocupaciojuvenil@canovelles.cat.

El programa Referent d’Ocupació Juvenil pretén assessorar, orientar i acompanyar als joves en el seu procés de transició del sistema educatiu al laboral, o a l'educatiu novament, si l’havien abandonat, ajudant-lo a trobar formacions adaptades als seus interessos.

Pel que fa a l’àmbit formatiu, els joves poden accedir a formacions subvencionades que depenen del SOC i del programa de Garantia Juvenil, programes de pràctiques, estades a empreses europees per aprendre idiomes o, fins i tot, programes formatius duals en què es combina l’estudi amb el treball al sector.

Mentre que en l’àmbit laboral, es donen a conèixer ofertes de feina; informació de servei sobre com inscriure’s a determinades borses de treball o sobre com donar-se d’alta com a demandant d’ocupació; i assessorament per definir uns objectius professionals i laborals.

Així, per a qualsevol dubte, suggeriment o consulta, podeu posar-vos en contacte amb la referent d’ocupació juvenil, que enguany és la Maribel Monge, a través dels següents canals:

 

 

Darrera actualització: 02.02.2021 | 10:47