Concert familiar a Can Palots

Dilluns, 9 de gener de 2023 a les 09:00

La Companyia del Príncep Totilau presenta Mozartland el proper dissabte 14 a les 6 de la tarda.

Mozartland és un concert-espectacle que us convida a entrar a l’habitació de jugar del petit Mozart i la seva germana Nannerl, interpretats per dos nens de carn i ossos. Allà, amb la música en directe del compositor a càrrec d’un quartet de corda i flauta, tres actors escenificaran, amb grans màscares, els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg. 

Els germans Wolfgang i Nannerl Mozart entren a l’habitació de jugar de la seva casa de Salzburg, enmig d’una revetlla musical, i descobreixen que ha passat una cosa molt especial: un munt de conills del bosc han entrat a l’habitació! 

Els dos infants juguen amb els conills i fan entrar en el seu joc els protagonistes dels contes que més els agraden: la granota, la princesa consentida, el rei, la caputxeta, el llop, l’àvia, el Hansel i la Grettel, la bruixa i, fins i tot, els músics de Bremen. 

Amb el seu joc, els dos germans Mozart intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus protagonistes, de la mateixa manera que, anys més tard, ho feu Wolfgang amb la seva música. 

VOLS ENTRAR A L’HABITACIÓ DEL PETIT MOZART I LA SEVA GERMANA NANNERL?

TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

Darrera actualització: 09.01.2023 | 09:25