Commemoració del Dia Internacional per la Pau a Canovelles

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 10:00

Cada 21 de setembre se celebra el Dia Internacional per la Pau, dedicat a commemorar i enfortir els ideals de pau dins de cada nació i entre tots els pobles. Canovelles, ja fa anys que celebra aquesta efemèride d’una manera activa i oberta a tota la ciutadania, amb la intenció de refermar el seu compromís amb la pau i la convivència.

Enguany, l’acte tindrà lloc el divendres 23 de setembre al parc de la Pau, al voltant del camforer (Cinnamomum camphora), un arbre de la segona generació d’arbres afectats per la bomba atòmica d’Hiroshima i que, a Canovelles, es va plantar l’any 2018.

Aquest 2022, la commemoració s’iniciarà amb el discurs institucional i la lectura del manifest. A continuació, el duet Diveu, format per Cèlia Galan i Júlia Simpson, posarà l’acompanyament musical a un acte que acabarà amb un llançament de desitjos per la Pau amb globus blancs.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero; i l’alcaldessa de Granollers i presidenta de la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, Alba Barnusell. 

 

Darrera actualització: 21.09.2022 | 09:51