Comencen les obres de millora de l’asfaltat, voreres i accessibilitat al nucli urbà de Canovelles

Divendres, 25 d'octubre de 2019 a les 11:45

Les obres que s’estan realitzant al nucli urbà de Canovelles tenen l’objectiu de renovar l’asfaltat d’alguns carrers de la zona i millorar l’accessibilitat mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques. Concretament, ja s’ha començat a actuar al carrer de Sant Jordi, tot i que també es preveuen actuacions al carrer de Barcelona, al carrer del Pi, al carrer de Narcís Monturiol, al passeig de les Oliveres i al carrer del Roure.

L’actuació inclou la renovació de l’asfalt de diversos trams del carrer de Sant Jordi, entre el carrer de la Indústria i el carrer de la Unió; del carrer del Pi, entre el carrer del Prat i el carrer de Sant Jordi i del carrer del Roure. A més, es renovarà el ferm de la calçada del carrer de Barcelona i del passeig de les Oliveres.

També es reordenarà l’aparcament i es realitzaran millores a les voreres del carrer de Narcís Monturiol, on actualment hi manquen passos adaptats. I s’actuarà a algunes cruïlles, com la del carrer del Pi amb el carrer Nord i les cruïlles del carrer de Sant Jordi amb Unió, Riera i Diagonal on es realitzaran plataformes elevades per millorar la mobilitat i seguretat dels vianants. Les actuacions també comporten l’adaptació de la senyalització vertical i horitzontal.

D’aquesta manera es pretén anar millorant l’accessibilitat i la seguretat d’un dels barris amb més densitat de població de Canovelles i on s’apleguen una gran quantitat  d’establiments comercials.

 

Un pla de millora integral

Aquestes obres s’emmarquen en un pla que inclou actuacions a altres punts del municipi com el polígon industrial de Can Castells i el barri de Can Duran, on també es realitzaran millores a les cruïlles i a l’asfaltat. Amb tot, el pla d’actuació, que executa l’empresa Tecnologia de Firmes S.A.  i que suposa un cost de més de 560.000 euros, tindrà una durada d’aproximadament sis mesos.

Darrera actualització: 25.10.2019 | 11:47