Comencen les obres d’ampliació del vestíbul de Can Palots

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 11:40

L’Ajuntament de Canovelles ha encarregat les obres de renovació del vestíbul de Can Palots que consisteixen, principalment, en desplaçar el tancament d’alumini i vidre d’aquest espai fins a la línia de columnes que hi ha a la plaça de Margarida Xirgu.

L’edifici de Can Palots, referent de les activitats culturals i artístiques del municipi, va ser inaugurat l’any 2006 i disposa de diferents espais. Un d’ells és el vestíbul, al qual s’accedeix des de la plaça de Margarida Xirgu. Aquest espai fa de recepció per accedir al Teatre Auditori o a la Sala Arimany, alhora que funciona com a zona polivalent.

Actualment el tancament d’alumini i vidre es troba en diagonal, sota l’estructura en forma de porxo situada a la plaça de Margarida Xirgu. Mitjançant les obres, es pretén desplaçar aquest tancament fins a la línia de columnes. A més, les obres també inclouen la demolició i substitució de l’actual paviment exterior i part del paviment interior per tal d’igualar el terra.

L’actuació planificada permetrà ampliar l’espai útil interior així com eliminar racons actualment existents que, sovint, són objecte de vandalisme. D’aquesta manera, es pretén ampliar el ventall d’activitats que podria acollir el vestíbul i millorar l’entorn de l’equipament, fent-lo més amable, net i segur per a la ciutadania.

Les obres, que tindran una durada aproximada d’un mes, tenen un cost de gairebé 31.000 euros i són executades per l’empresa Equipo Novatec, SL.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 11:41