Comencen els tallers d’alfabetització per a famílies

Dimecres, 3 de novembre de 2021 a les 09:00

Les sessions, que estan dirigides principalment a famílies nouvingudes, es realitzen els dilluns i dimecres de 15.15 a 16.15 hores a la segona planta de la biblioteca Frederica Montseny.

El servei municipal d’Educació ha posat en marxa tallers d’alfabetització pensats per a famílies nouvingudes. L’activitat s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn i pretén ser una eina que permeti a les persones adultes aprendre a llegir i escriure així com iniciar-se en el català per tal que es puguin relacionar i desenvolupar a Canovelles.

Les sessions, que són impartides per l'Astou Toure, començaran aquest mes de novembre i s’allargaran fins al 3 de juny. Es realitzen en horari lectiu per tal d’afavorir la conciliació familiar. Així, les famílies que ho desitgin, i mentre els infants estan a l’escola, poden assistir-hi els dilluns i els dimecres de 15.15 a 16.15 hores a la segona planta de la biblioteca Frederica Montseny.

Aquesta activitat és gratuïta i la inscripció es pot realitzar a través dels centres educatius dels infants o bé trucant al servei d’educació, al 93 861 89 83.

 

 

Darrera actualització: 02.11.2021 | 12:21