Comença un cicle de xerrades per a familiars d’alumnes

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 12:10

La primera sessió anomenada “Com puc motivar el meu fill/a en els estudis?” serà aquest dijous 20 de maig a les 19 hores. La xerrada es durà a terme de manera online a través de la plataforma Zoom i per accedir-hi només calda clicar aquest enllaç.

El servei d’Educació de l’Ajuntament de Canovelles ha organitzat un cicle de xerrades dirigides als pares, mares o familiars de l’alumnat de Canovelles amb l’objectiu de dotar d’eines i recursos per afrontar diferents reptes entorn el procés educatiu dels infants i joves. La iniciativa vol donar a resposta a algunes de les suggerències de les associacions de famílies dels diferents centres educatius de Canovelles.

Així, per a les properes setmanes s’han programat dues xerrades: una sobre com motivar als fills, prevista per al 20 de maig a les 19 hores, i una altra sobre com afrontar el bullying, prevista per a l’1 de juny a les 18 hores. Les sessions es realitzaran en línia i per accedir-hi només caldrà punxar l’enllaç pertinent.

Les sessions són finançades per la Diputació de Barcelona.

Xerrada sobre motivació

La primera sessió sota el títol “Com puc motivar el meu fill/a en els estudis?” pretén donar a conèixer recursos que permetin als pares acompanyar millor als seus fills quan passen per moments de desmotivació, que es poden donar davant la perspectiva d’un mercat laboral complicat, la falta d’interès per les assignatures que han d’aprendre, la por a fracassar i, en alguns casos, la pressió dels pares per assolir uns objectius.

La sessió, dirigida principalment a familiars d’alumnes d’ESO, de cicles i de batxillerat,  serà impartida per Carles Ventura el dijous 20 de maig a les 19 hores. Per participar-hi només cal connectar-se a la plataforma Zoom mitjançant el següent enllaç.

Xerrada sobre bullying

La segona sessió estarà impartida per la pedagoga Pilar Verdaguer i pretén oferir un espai educatiu on els pares i mares puguin reflexionar, preguntar i obtenir indicacions envers com acompanyar els fills davant l’assetjament escolar.

En aquest cas la sessió, dirigida a familiars d’alumnes d’escoles, es realitzarà l’1 de juny a les 18 hores. L’enllaç per accedir a la xerrada es donarà a conèixer els dies previs a la realització de l’esdeveniment.

 

Darrera actualització: 18.05.2021 | 12:11