Comença la segona fase de les obres de millora al polígon de Can Castells

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 08:30

Del 27 al 29 de febrer es realitzaran les tasques corresponents a la segona fase de les obres de millora de l’asfaltat al polígon industrial de Can Castells. Així, s’actuarà a la part sud del polígon industrial i, concretament, al carrer de la Indústria, al tram entre la Ronda Nord i el carrer de Carles Buïgas, i al carrer de Juan de la Cierva, entre el Passeig de la Ribera i el carrer de la Indústria.

Durant l’actuació es repararan tots aquells trams de carrer que es troben en mal estat i que dificulten la circulació dels vehicles que diàriament accedeixen i surten de les naus ubicades al polígon. Un cop reparat l’asfalt, es realitzaran les tasques de pintura pertinents per millorar la senyalització d’alguns punts. Pel que fa a les voreres, ja han finalitzat els rebaixos dels passos de vianants previstos.

Afectacions durant l’actuació

L’actuació que es dura a terme del 27 al 29 de febrer al polígon de Can Castells comportarà restriccions al trànsit, prohibicions d’aparcament i el tall d’algunes vies durant alguns períodes de temps determinats. Concretament, les afectacions a cadascun dels carrers on s’actuarà seran les següents:

  • Carrer de Juan de la Cierva (tram entre el carrer de la Indústria i passeig de la Ribera)

L’actuació tindrà lloc del dijous dia 27 a les 20.00 hores fins al divendres dia 28 a les 19.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i, tot i que no es tallarà la via, s’habilitaran passos alternatius mentre es realitzin les tasques per permetre la circulació, però no és podrà accedir o sortir de les naus ubicades en aquest tram de carrer

  • Carrer de la Indústria (tram entre la Ronda Nord i el carrer de Carles Buïgas) ZONA 2

L’actuació tindrà lloc del divendres dia 28 a les 20.00 hores fins al dissabte dia 29 a les 19.00 hores.

L’actuació comportarà la prohibició d’aparcament i el tall complert de la via. Durant les hores indicades no podran circular vehicles ni tampoc accedir o sortir de les naus ubicades en aquest tram de carrer. S’oferirà pas alternatiu a través dels carrers transversals.

 

Les actuacions s’ajustaran al calendari previst sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. No obstant, qualsevol canvi o incidència es comunicarà a través del web de l’Ajuntament de Canovelles

Darrera actualització: 27.02.2020 | 14:12

Imatges

Can Castells - Indústria