Com accedir als espectacles o recintes on es desenvolupen activitats de Festa Major?

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 11:00

Per entrar als recintes on tindran lloc les activitats i espectacles incloses a la programació de la Festa Major 2021, que tenen un aforament limitat, serà necessari registrar-se. No està prevista la reserva prèvia d’entrades, a excepció dels actes on es demana explícitament inscripció o confirmació d’assistència.

Així, i per tal de complir amb les mesures de prevenció contra la covid-19, existeix un protocol d’accés als espectacles o recintes on es desenvolupen activitats de la Festa Major 2021!

  • No hi ha reserva prèvia d’entrades.   
  • Hi haurà control d’accés i caldrà registrar-se abans d’entrar (el registre es podrà fer en el moment d’accedir al recinte i, depenent de l’acte, aquest serà de manera manual o a través d’un codi QR que s’ubicarà a la porta)
  • Es recomana als assistents anar als actes programats amb cert temps d’antelació, ja que s’han establert aforaments limitats, caldrà respectar el torn d’entrada i fer el registre.

D’altra banda, aquelles persones que ho desitgin poden imprimir el full de registre (document adjunt) tants cops com els calgui, emplenar-lo i lliurar-lo a l’entrada de l’acte al qual vulguin assistir.

Cal destacar que emplenar el formulari no suposa una reserva de plaça sinó que únicament serveix per disposar del llistat de les persones assistents per poder fer un seguiment epidemiològic en cas que sigui necessari.

Cal tenir en compte que aquest protocol d’accés pot canviar en funció de les mesures establertes per a la prevenció de la covid-19 que siguin vigents en el moment de la realització de l’acte. En tot cas, les activitats sempre compliran amb la normativa establerta.  

Darrera actualització: 22.07.2021 | 10:53