Canvis en la programació de la Festa Major de Canovelles

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 12:00

Per motius organitzatius, Canovelles posposa la sessió de divendres amb Dennis Iuda i Edu Elizondo. D’altra banda, i per tal de complir amb la normativa vigent es cancel·la el tast de cerveses previst per al dissabte 24 de juliol i es modifica la ubicació de la cercavila de Gegants, l’Anar a dormir dels Gegants i la Gran tabalada, que es realitzaran de manera estàtica a la plaça de Margarida Xirgu.

La sessió nocturna, prevista per al divendres 23 de juliol, amb els PD Dennis Iuda i Edu Elionzo es posposa. L’acte era una proposta dels alumnes de Batxillerat de l’Institut Bellulla, un grup bombolla que actualment es troba confinat.  És per a això que l’Ajuntament de Canovelles ha decidit cancel·lar la sessió amb la intenció de poder dur a terme aquest acte més endavant, fora de la  Festa Major i tenint en compte la disponibilitat dels joves.

D’altra banda, i per tal de garantir el compliment de les directrius establertes per a la prevenció de la covid-19 (que elimina la possibilitat de consumir menjar i begudes a l’espai públic), es cancel·la el tast de cerveses programat dins l’acte anomenat Non Stop la Festa. Cal destacar que és possible que la suspensió del tast modifiqui l’horari de les altres activitats previstes dins l’acte. És per això que, recomanem seguir el compte d’Instagram de l’Ajuntament de Canovelles (@ajcanovelles) i del col·lectiu Intoxicades (@intoxicades_cnv), on es publicaran les possibles modificacions.

Per últim, la Cercavila de Gegants, l’Anar a dormir dels Gegants, i la Gran Tabalada es realitzaran de manera estàtica a la plaça de Margarida Xirgu (davant del Teatre Auditori Can Palots).

Cal tenir en compte que l’organització de la Festa Major es reserva el dret a realitzar modificacions en funció de les mesures establertes per a la prevenció de la covid-19 que siguin vigents en el moment de la realització dels actes. En tot cas, les activitats sempre compliran amb la normativa establerta.  

Darrera actualització: 20.07.2021 | 12:05